Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlası sulamak

Rüyada ekin tarlası sulamak

Rüyada ekin tarlası sulamak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada ekin tarlası sulamak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ekin suladığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada ekin sulamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek işlerinin günden güne bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek şifa göreceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarla ekin görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments