Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ekin tarlası görmek

Rüyada sarı ekin tarlası görmek

Rüyada sarı ekin tarlası görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak işinde profesyonel kimse olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerine bereket geleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada ekin tarlası sulamak her zaman çok üzgün olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında koşmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatından çıkaracağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi durumun düzeleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments