Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekin tarlası görmek

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin tarlası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek malından ve parasından olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek sermayesinin boşa gideceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla ekin görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, derde ve kedere düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments