Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasına görmek

Rüyada ekin tarlasına görmek

Rüyada ekin tarlasına görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasına gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada tarlada ekin görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek güzel haberlerin alınacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak üzgün ve hasta olacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek isabetli adımlar atılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments