Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada soğan ektiğini görmek yeni siparişler alacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekilmiş soğan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan pişirmek başarılarının katlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments