Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ektiğini görmek

Rüyada soğan ektiğini görmek

Rüyada soğan ektiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kötü gününden de geri duracağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, parasız kalmaya, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada soğan ektiğini gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada soğan ektiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada ekilmiş soğan görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek yeni mallara sahip olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek işin düzeltileceğine, güzel bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş bahçe görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada marul ektiğini görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada eğilmiş bilezik görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret eder.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments