Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş soğan görmek

Rüyada ekilmiş soğan görmek

Rüyada ekilmiş soğan görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Rüyada ekilmiş soğan gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada ekilmiş soğan görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, makamından olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada soğan ektiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada domates ekildiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada patlıcan ektiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Rüyada ekilecek toprak görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine işarettir.

Rüyada pirinç ektiğini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, memur ise terfi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments