Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, mirasa, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hile ile mal elde etmeye, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek arası soğan yemek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yolunun açık olacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası yeşillik yemek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arası soğan görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işarettir.

Rüyada ekmek arası turşu yemek yaptığı işte sivrileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası tavuk yemek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yumurta yemek yardım edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments