Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yükünün hafifleyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ekilecek tarla görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla ektiğini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek yeni mekânlara gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments