Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bolluk içinde yaşayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan ektiğini gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ekilmiş soğan görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet eder.

Rüyada soğan ektiğini görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments