Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan pişirmek

Rüyada yeşil soğan pişirmek

Rüyada yeşil soğan pişirmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, zengin olunacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan pişirmek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan pişirmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada soğan pişirmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan pişirmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan pişirdiğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ayağa kalkacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına işarettir.

Rüyada közde soğan pişirmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan yemek görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, manevi olarak da yıpranacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments