Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, fedakârlıklar yapacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, görmediği yerlere gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan doğradığını gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, canının ve malının garantide olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının soğan doğradığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birinin soğan doğradığını görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, umutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yeşillik doğradığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil biber doğradığını görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk doğradığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments