Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili yeşillik görmek

Rüyada ekili yeşillik görmek

Rüyada ekili yeşillik görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili yeşillik gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, en küçük sorunda parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, iyi günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada ekili yeşillik görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işarettir.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili mısır görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments