Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili yeşil soğan görmek

Rüyada ekili yeşil soğan görmek

Rüyada ekili yeşil soğan görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zorlukların baş göstereceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulur.

Rüyada ekili yeşil soğan gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ekili soğan görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili yeşillik görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek işlerinin baltalanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ekili tarla görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments