Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili yeşil bahçe görmek

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerine yeni işler katacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil bahçe gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada ekili yeşillik görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Rüyada ekili tarlada yürümek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments