Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekili tarla görmek

Rüyada yeşil ekili tarla görmek

Rüyada yeşil ekili tarla görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, esenliği bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek gelişim içine gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına işaret eder.

Rüyada ekili tarlalar görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yeni denemelerde bulunacağına, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili tarlada yürümek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments