Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili yeşil tarla görmek

Rüyada ekili yeşil tarla görmek

Rüyada ekili yeşil tarla görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ekili tarlalar görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mısır ekili tarla görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili tarlada yürümek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayattan daha zevk alacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments