Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili mısır görmek

Rüyada ekili mısır görmek

Rüyada ekili mısır görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada ekili mısır gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada ekili mısır görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, başarılı adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada ekili nohut görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili kabak görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, doğru bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada ekili fasulye görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yüksek bir makama geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada ekili yeşillik görmek birçok yeni fikir edinileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments