Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır ekili tarla görmek

Rüyada mısır ekili tarla görmek

Rüyada mısır ekili tarla görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır ekili tarla gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada mısır ekili tarla görmek spora başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekili mısır görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ekili tarlada yürümek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments