Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, işlerinin iyi gideceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kurtuluşa kavuşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili soğan görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulur.

Rüyada buğday ekili tarla görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, bunun için sabırsızlanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ekili tarla görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments