Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili tarlada yürümek

Rüyada ekili tarlada yürümek

Rüyada ekili tarlada yürümek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ekili tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada ekili tarlada yürümek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada ekili tarla görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek kırgınlıklar yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek haneden birinin ayrılacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, destek göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments