Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze ekili bahçe görmek

Rüyada sebze ekili bahçe görmek

Rüyada sebze ekili bahçe görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada sebze ekili bahçe gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sebze ekili tarla görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekili sebze görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada ekili biber görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ekili tarla görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments