Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili sebze görmek

Rüyada ekili sebze görmek

Rüyada ekili sebze görmek resmi bir göreve getirileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Rüyada ekili sebze gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Rüyada sebze ekili tarla görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kavgaların büyüyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada ekili sebze görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mısır ekili tarla görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ekili lahana görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments