Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili lahana görmek

Rüyada ekili lahana görmek

Rüyada ekili lahana görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili lahana gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Rüyada ekili lahana görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ekili nohut görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekili maydanoz görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada ekili buğday görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ekili patates görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili domates görmek anne baba duası alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada ekili alan görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments