Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze ekili tarla görmek

Rüyada sebze ekili tarla görmek

Rüyada sebze ekili tarla görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sebze ekili tarla gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada sebze ekili tarla görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekili sebze görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yalan söylemeye rivayet eder.

Rüyada ekili tarla görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili tarlada yürümek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek sorunlarından arınacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments