Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili nane görmek

Rüyada ekili nane görmek

Rüyada ekili nane görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Rüyada ekili nane gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada ekili nane görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada ekili domates görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kem gözlere geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili toprak görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada ekili mısır görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir hayat süreceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Rüyada ekili buğday görmek acı tecrübeler edineceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ekili soğan görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili alan görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, tamamlanmadan kalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments