Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili buğday görmek

Rüyada ekili buğday görmek

Rüyada ekili buğday görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, hayırlı bir haber alınacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili buğday gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek kişinin sıkıntıların artacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Rüyada ekili buğday görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada ekili tarlalar görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili nane görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada ekili tarlada yürümek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Rüyada ekili arpa görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments