Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili soğan görmek

Rüyada ekili soğan görmek

Rüyada ekili soğan görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi konuda zayıflayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin duracağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili soğan gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalettir.

Rüyada ekili soğan görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ekili mercimek görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Rüyada ekili buğday görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ekili bostan görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine inanılır.

Rüyada ekili çiçek görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili toprak görmek ihanete uğrayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments