Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili toprak görmek

Rüyada ekili toprak görmek

Rüyada ekili toprak görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, itibarının ve makamının artacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada ekili toprak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada ekili toprak görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ekili nane görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili tarla görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, böylece hayatından memnun olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek zevki sefa içinde olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ekili domates görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada ekili tarlada yürümek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments