Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili alan görmek

Rüyada ekili alan görmek

Rüyada ekili alan görmek ikinci bir şans vereceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü duygularından arınacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ekili alan gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada ekili alan görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekili biber görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ekili çiçek görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili soğan görmek çok daha mutlu olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada ekili patates görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, dertlerinden kurtulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada mısır ekili tarla görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments