Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili domates görmek

Rüyada ekili domates görmek

Rüyada ekili domates görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hatalarından erken döneceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ekili domates gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ekili domates görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ekili yeşillik görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ekili tarlalar görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ekili soğan görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili havuç görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada ekili nohut görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments