Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderhaya binmek

Rüyada ejderhaya binmek

Rüyada ejderhaya binmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, vefakar bir insan olunacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ejderhaya binmek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada ejderhaya binmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada küçük ejderha görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı ejderha görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük ejderha görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, mirasa rivayet eder.

Rüyada altın ejderha görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments