Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha dövmesi görmek

Rüyada ejderha dövmesi görmek

Rüyada ejderha dövmesi görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ejderha dövmesi gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek maddi zararının giderileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi ejderha görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sırların ortaya çıkmasına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ejderha görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ejderhadan kaçmak gelecekte yüzünün güleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ejderha görmek elinin kolunun bağlanacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevgi dolu haberler alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments