Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ejderha görmek

Rüyada kırmızı ejderha görmek

Rüyada kırmızı ejderha görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ejderha gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Rüyada kırmızı ejderha görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük ejderha görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet eder.

Rüyada suda ejderha görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ejderha görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ejderha görmek korkularının üzerine gideceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yavru ejderha görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, yeni adımlar atacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Rüyada deniz ejderhası görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderhadan kaçmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments