Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı ejderha görmek

Rüyada iki başlı ejderha görmek

Rüyada iki başlı ejderha görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, beklediklerini duyacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada iki başlı ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada iki başlı ejderha görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına alamet eder.

Rüyada üç başlı ejderha görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hem de zengin biri olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalettir.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada yılan ejderha görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yavru ejderha görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ejderha görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments