Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ejderha görmek

Rüyada büyük ejderha görmek

Rüyada büyük ejderha görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük ejderha gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Rüyada büyük ejderha görmek ruhen güzelleşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ejderha görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek Allah katında günahlarının affolacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada altın ejderha görmek kazanç kapılarının kapanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ejderhadan kaçmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada ejderha görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments