Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ejderha görmek

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bahtının açık olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işarettir.

Rüyada gökyüzünde ejderha gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek çok iyi işler yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada su ejderhası görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ejderha görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ejderha ateşi görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bereketli yağmurlara işaret etmektedir.

Rüyada altın ejderha görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada ejderha öldürmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha kafası görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı ejderha görmek kazancın katbekat artacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments