Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ejderha görmek

Rüyada altın ejderha görmek

Rüyada altın ejderha görmek kaybettiği şeyi bulmasına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ejderha gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek veya hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada altın ejderha görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada ejderha yavrusu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, stresinin çoğalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ejderha görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalettir.

Rüyada yılan ejderha görmek bir anda yükseleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ejderha görmek çok zor zamanlar geçireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada ejderhaya binmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada siyah ejderha görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada ejderha öldürmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments