Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ejderha görmek

Rüyada küçük ejderha görmek

Rüyada küçük ejderha görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ticarette yol katedeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada küçük ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada küçük ejderha görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı ejderha görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ejderha görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada ejderha öldürmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada suda ejderha görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada üç başlı ejderha görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada su ejderhası görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments