Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha yumurtası görmek

Rüyada ejderha yumurtası görmek

Rüyada ejderha yumurtası görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, onlarla arasının açılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına inanılır.

Rüyada ejderha yumurtası gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada ejderha yumurtası görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Rüyada yavru ejderha görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada yeşil ejderha görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, evlatlarından hayır bulacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Rüyada uçan ejderha görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ejderha görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada ejderha öldürmek başını yastığa daha rahat koyacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada küçük ejderha görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments