Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha görmek

Rüyada ejderha görmek

Rüyada ejderha görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ejderha gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ejderha yavrusu görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ejderha görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın ejderha görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki başlı ejderha görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha yumurtası görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ejderhası görmek kazancının ilk önce azalacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, dertlerine çare bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments