Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ejderha görmek

Rüyada uçan ejderha görmek

Rüyada uçan ejderha görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada uçan ejderha gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada uçan ejderha görmek hoşluk içinde olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük ejderha görmek kısmetin ve talihin açılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ejderha görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sorunların kalmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ejderha görmek borçların kapanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada ejderhadan kaçmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı ejderha görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ejderha yumurtası görmek ağır günler geçireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada ejderha görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, inancından sapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments