Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru ejderha görmek

Rüyada yavru ejderha görmek

Rüyada yavru ejderha görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yavru ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada yavru ejderha görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Rüyada ejderha yavrusu görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın ejderha görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada ejderha ateşi görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ejderha görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, mutluluğunun katlanacağına işaret eder.

Rüyada ejderha yumurtası görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayırlı adımlar atacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Rüyada deniz ejderhası görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments