Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha öldürmek

Rüyada ejderha öldürmek

Rüyada ejderha öldürmek variyetini çoğaltacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ejderha öldürmek gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada ejderha öldürmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada ejderhaya binmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ejderha görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada denizde ejderha görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yılan ejderha görmek hakkıyla kazanca, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada mavi ejderha görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ejderha kafası görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments