Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ejderha görmek

Rüyada yeşil ejderha görmek

Rüyada yeşil ejderha görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, işlerinizin bozulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ejderha gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşil ejderha görmek üzüntülü haberler alacağına, insanlarla arasının açılacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah ejderha görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ejderha görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalet eder.

Rüyada yılan ejderha görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ejderhası görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, başarısının artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada deniz ejderhası görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada ejderha yavrusu görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments