Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri yol görmek

Rüyada eğri yol görmek

Rüyada eğri yol görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iyi hissedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada eğri yol gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Rüyada eğri yol görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada eğri bıçak görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Rüyada eğri bina görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada eğri iğne görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalettir.

Rüyada dişlerini eğri görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada diş eğriliği görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Rüyada eğri anahtar görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğri bacak görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments