Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri bina görmek

Rüyada eğri bina görmek

Rüyada eğri bina görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eğri bina gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada eğri bina görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, duyguların karşılık bulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Rüyada burnunu eğri görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş eğriliği görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Rüyada eğri iğne görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eğri kılıç görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işinde yükseleceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini eğri görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Rüyada eğri duvar görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada eğri bacak görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments