Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri anahtar görmek

Rüyada eğri anahtar görmek

Rüyada eğri anahtar görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işarettir.

Rüyada eğri anahtar gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eğri anahtar görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eğri bilezik görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada eğri kılıç görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğri bina görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Rüyada eğri iğne görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eğri bacak görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eğri yol görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments