Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri bacak görmek

Rüyada eğri bacak görmek

Rüyada eğri bacak görmek üzüleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada eğri bacak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eğri bacak görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eğri duvar görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eğri anahtar görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada eğri bina görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işarettir.

Rüyada diş eğriliği görmek büyük paralara sahip olacağına, ağır günler geçireceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalettir.

Rüyada eğri iğne görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada eğri bilezik görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yetim sevindireceğine yorulur.

Rüyada eğri yol görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments