Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri bıçak görmek

Rüyada eğri bıçak görmek

Rüyada eğri bıçak görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, hastalıklarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eğri bıçak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada eğri bıçak görmek zenginliği bulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğri anahtar görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Rüyada eğri iğne görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini eğri görmek tatsız haberlerin alınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğri bilezik görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eğri duvar görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet eder.

Rüyada eğri bacak görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kötü kişilere yakın olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments